Rólunk

Horvátország szerelmeseiként számtalan nyáron utaztunk kedvenc tengerpartunkra. Hajnalban kelés, utolsó ellenőrzések, és már pattanunk is be az autóba, irány a horvát tengerpart.

Hajnali órák ellenére is érezzük a megnövekedett a forgalmat a magyar határhoz érve, és a horvát utakon rögtön megfog egy fizetőkapu. Hosszú órákat állunk, várunk. Bár 30 kocsival előrébb lenne a család, de csak csorogva haladunk. Telnek a percek, az órák. Már a tengerparton lazíthatnánk.

A jobb oldalra merengve egy eddig ismeretlen kapu ENC felirattal tárul elénk, és a kocsik másodpercenként haladnak tovább... Ez meg mi lehet?

Nyaralásunkról hazatérve küldetésünkké vált, hogy megosszuk Önökkel ezt a lehetőséget, mellyel jelentősen rövidülhet a kedvenc tengerpartra való utazás!

Baráti Üdvözlettel:
—Az Utazómagyar.hu csapata

Vágjunk bele, többet nem szeretnék sorban állni!
Nincs többé sorban állás
Rövidebb utazási idő
Több idő marad a pihenésre
Utólagos elszámolás
Kényelmesen átvehető
Minden gépjármű kategóriára
Ügyfeleink mondták

Olvassa el Ön is Ügyfeleink véleményét és mondjon búcsút a hosszas várakozásoknak!

Ez a legjobb dolog a világon. Hihetetlen nagy sorokat kerültünk el!

H. Botond 2023. augusztus

Tegnap este jöttünk meg Trogir-ból. Mind az oda, mind pedig a visszaút zökkenőmentes volt. Egyetlen kapunál sem kellett várnunk, pillanatok alatt átjutottunk! Nagyon meg voltunk vele elégedve! Ha jövőre megyünk tuti, hogy újra bérelni fogunk tőletek!

Sz. Petra 2023. július

Nagyon hasznos kis készülék. Minden kapunál simán haladtunk tovább. Csak ajánlani tudom!

N. Istvánné 2023. június

Idén utaztunk előszőr ENC-cel és nem utoljára. Amikor összegyűltek az autók Zágráb után, nagyon nagy hasznát vettük. Köszi szépen!

S. Lilla 2023. július

Általában az ilyen kütyükkel rossz élményeink vannak ,így félve próbáltuk ki a férjemmel. Viszont meglepően siman működött minden. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

B. Zsófia 2023. május

Szuper készülék, bárcsak korábban is tudtunk volna róla!

V. Tamás 2023. július

Minden évben megyünk a Krk-szigetre campingezni. Idén utaztunk harmadjára enccel. Nagyon kényelmessé teszi az autópályadíjak fizetését! Maximálisan ajánlani tudom! Már le is foglaltam a következő szezonra!

T. Bálint 2023. július